Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Şubat 2014, 22:27   #1611
Blaster
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Başımın tatlı belası ;p
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Son günlerde atarlı olan eski dostlardan birtanesi :)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Yabancı gelmiyor, kim olduğu konusunda emin değilim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Arkadaş listemdeki en tatlı kız ( tabi arkadaş listemde sadece 1 kişi ekli ;d )
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Her ne kadar atarlı bir yapıya sahip olsada iyi bir arkadaş.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Konusuna yorum attığım için profilime bakan bir arkadaş sanırım.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Beni fazla tanımıyor ama ben onu uzun süredir tanırım.. :)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Arada bir farklı nickler ile farklı sunucularda sohbet ettiğim bir kız fazla tanımam..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Fazla görüşmesek de iyi birisi olduğunu düşünüyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Sanırım Gökmen isminde bir arkadaşdı arada bir sohbet ettiğimiz olmuştur.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver