Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Şubat 2014, 01:24   #1609
YaRGuCi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bir zamanlar bana IRC'i bırakamazsın derdi ben bırakalı 1.5 sene oldu kendisi halen bırakamadı
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sevdiğim kardeşlerimden bir tanesi arada da olsa birbirimizin hatırını sorarız
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : (s) nerdesin görünmüyorsun ortalarda
    .Kardeş gibiyiz kendisi ile mustafayı severim.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum maalesef.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum maalesef.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum maalesef.DJ takısını görünce bir zamanlar DJ'lik yaptığım zamanlar aklıma geldi
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : 11 senedir tanıdığım IRC'deki arkadaşlarımdan bir tanesi.Severim kendisini kardeşim gibidir
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum maalesef.
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sevdiğim kardeşlerden bir tanesi daha
    Uzun zamandır görüşemiyoruz.Ben IRC'i bıraktığım için olsa gerek.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver