Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bir zamanlar bana IRC'i bırakamazsın derdi ben bırakalı 1.5 sene oldu kendisi halen bırakamadı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sevdiğim kardeşlerimden bir tanesi arada da olsa birbirimizin hatırını sorarız
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : (s) nerdesin görünmüyorsun ortalarda
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. .Kardeş gibiyiz kendisi ile mustafayı severim. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum maalesef.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum maalesef.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum maalesef.DJ takısını görünce bir zamanlar DJ'lik yaptığım zamanlar aklıma geldi
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : 11 senedir tanıdığım IRC'deki arkadaşlarımdan bir tanesi.Severim kendisini kardeşim gibidir
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum maalesef.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sevdiğim kardeşlerden bir tanesi daha
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Uzun zamandır görüşemiyoruz.Ben IRC'i bıraktığım için olsa gerek. |