Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Şubat 2014, 12:00   #44
Nickolas
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Leyla ile Mecnun* Replikleri.

(Mecnun, babasini tren istasyonunda elinde icekle beklerken yakalar ve cicekci teyze ile babasi arasinda bir iliski oldugunu sanar)

...
Mecnun - Baba demeye dilim varmiyor. Oyle tiksinti icindeyim!
Iskender - Ben, anneni ilk burada tanimistim biliyor musun?..
(Mecnun yanaklarini sisirir)
Iskender - Ne yapiyorsun sen oyle?? O ne o...
Mecnun - O Sistim ya o, onun seyi. Ama simdi mi soylenir bu. Geldim burda o kadar biy biy biy birseyler anlattim sana. Ne kadar sacma oldu o. Bi ton hayvanlik ettim burada. Insan bir dururur, oglum der, annemi der, boyle der, burada der.
Iskender - Annenle ilk burada tanismistik. yani...
Mecnun - valla
Iskender - Tanismistik derken. Biz aslinda hic tanismamistik da, tanistirilmistik. Gorucu usulu. Zorla evlendirdiler bizi. O gun de, bunlar Almanyadan gelecekler ailece. Biz de burada bekliyoruz buralarda. Tam buralarda. Ama o zaman kalabalik tabi. Issiz tenha degil. Ana baba gunu. Neyse... Tren geldi. Burada durdu. Mecnun... Trenden bir kadin indi. Mecnun, trenden bir kadin indi.
Mecnun - Ne diyon ya.
Iskender - Ben omrumde boyle birsey gormedim.
Mecnun - yemin et?
Iskender - O an vuruldum.
(Mecnun heyecanla ellerini birbirine vurur)
Iskender - Dedim ki... Iskender! Iste bu! (Kisik sesle) Hayatinin kadini... bu...
Mecnun - Valla ya babama bak. Helal olsun... Ne diyecegimi bilemiyorum ya. ee Ne oldu sonra??
Iskender - Sonra... iste sonra arkasindan annen indi. O sekil yani kadini bir kez daha gormedim. Son gorusum ilk ve son. Gitti.
Mecnun - Yaaa Baba oldu mu simdi. Ne kadar guzel gidiyorduk.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet