Hayrina Yardim Edebilicek Olan ?
Merhaba 1 haftadir mirc kurcam diye ugrasiyorum ozellikle eggdrop ve tcl ile ugrasiyorum.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
unreal ve servicesi sorunsuz kurdum bir sure sonradan ama eggdrop ve tcl sorun cikartiyor. Bi arkadasin yardimiyla kendisi eggdrop ve tcl kurmustu cok ugrasip ve mirce bilmece botuda eklemeyi basarmisti lakin bir sureden sonra servicess rulzz services oldugu icin dusuyordu sunucudan bu nedenle vps tekrar resetleyip bastan kurdum sistemini. (Hergun 5 kez vps serverini sistemini bastan kuruyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
Problem su , eggdrop ve tcl kuramiyorum kursam bile bot eklenmiyor yardimlari bekliyorum ssh sifremide veririm veya teamviewerden size baglanip sifremi veririm siz yaparsiniz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |