hemen merakını gideriyim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
onurun yönetimine ilk defa giren bi insan değilim. senin o yazıdan anladığın bukadar işte. Yönetimden bir çok kez ayrıldım geldim burada emeğinle bulunursun. Profilime girip mesaj yazmışsın bula bula sana bunu mu buldular diye pardon ne bulacaklardı ? Yetki için değil güzel vakit geçirmek adına buradayım ( kendi adıma konuşmak gerekirse) ben bazı şeyleri emeğimle , yaptıklarımla ispatladım zaten fazlasına gerek yok. Yetki için çıkar için bunları yazsaydım yetkim alındığında da burada olmazdım. + üst yönetimde (bazı) samimi olmayan arkadaşlar da bulundu.Gördüğün gibi şuan yoklar . Şuan tamamen emeği olanlar burada . Kurtulun artık şu ön yargılarınızdan . Eski forum yönetiminde ki bir çok arkadaşla hala görüşüyorum . Bu da demektir ki böyle düşündüğün için senden bir adım öndeyim. Daha önce ki konularda onur hakkında yine düşüncelerimi yazdım . Hiçbir yetkim yokken açıp gözünü bakarsan görürsün.Umarım açıklayıcı olmuştur..Selametle
Bir çok arkadaş RoCKeR hakkında çok güzel şeyler yazmış onlarda mı menfaat için senin gözünde. Çok ayıpladım şimdi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
. Bana doğru ve mantıklı şeylerle gelirsen haklı çıktığın belki 1 konu bulursun kendine