Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Kayseri'de Devrilen yolcu otobüsünde 21 ölü.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 21 kişi öldü, 22 kişi yaralandı.Kaza Pınarbaşı ilçesi Olukkaya mevkiinde saat 02.30 sıralarında meydana geldi. İstanbul'dan Muş'a gitmekte olan Ertuğrul Karasu yönetimindeki 34 DG 5950 plakalı yolcu otobüsü sis ve yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp refüje çarptıktan sonra devrildi. Kazada ilk belirlemelere 21 kişi öldü, 22 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Pınarbaşı Devlet Hastanesine ve götürülerek tedavi altına alındı. Ölü sayının artmasından endişe ediliyor.Ölümlü kazaya yol açan otobüs sürücüsü Ertuğrul Karasu Kayseri Acıbadem Hastanesinde tedavi altına alınırken, Kayseri'deki çeşitli hastaneler ile Pınarbaşı Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıların isimleri şöyle: Zeynep Kıran,Hamit Barık,Bahattin Kıyak,Atilla Koca, Çetin Koca, Deniz Ergün, Tahsin Akkaya,Sercan Aydın,Asım Aydın,Muhammed Fatih Tunç,Sibel Aydın, Kadir Karahan,Yusuf Önegel,Ferhat Özer,Yakup Karahan,Zeki Üstün, Yasin Becerikli, Faruk Aydın, İrfan Karabey Eser, Salih Saygılı,Necdet Bakır,
Kazada yaşamını yitiren 9 kişinin kimlikleri şöyle:
"Ömer Abanoz (20), Nevzat Cemiloğlu (39), Mervan Karaman (19), Tekin Karasu, Uğur Gökhan Akdeniz, Hüseyin Çıplak, Naim Demir, Mikail Yeler, İzzet Karahan". Firma sahibinden ilk açıklama
Kazadan yaralı kurtulan Selcan Aydın: "Uyuyorduk, kucağımda bebeğim vardı. Ama şimdi bilmiyorum nerede. Uyandığımda arabanın altındaydım, kar vardı, karı kazarak çıktım" - Eşi Asım Aydın: "Kazadan sonra otobüsün içinde çocuklarımı aradım. İkisini de bir türlü bulamadım. Çevremde ölüler vardı. Otobüsün ön camı patlamıştı, ben oradan çıktım"
E.K'nin kullandığı 34 DG 5950 plakalı yolcu otobüsünün, Pınarbaşı-Gürün karayolunun 35. kilometresinde kontrolden çıkarak şarampole devrilmesi sonucu yaralananların Kayseri'deki çeşitli hastanelerde tedavileri sürüyor. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan kimliği henüz tespit edilemeyen 9-10 yaşlarındaki bir erkek çocuğun müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği öğrenildi. 29 kişinin yaralandığı kazada ölü sayısı 21'e yükseldi.Özel Dünyam Hastanesinde tedavisi süren 29 yaşındaki Selcan Aydın gazetecilere yaptığı açıklamada, ailesiyle İstanbul'dan Muş'a gittiklerini söyledi.
Kaza sırasında uyuduğunu belirten Aydın, "Tek hatırladığım araba alt üst olmuştu. 5 kişiydik, eşim, ben, iki çocuğum ve eşimin kız kardeşi. Uyuyorduk, kucağımda bebeğim vardı. Ama şimdi bilmiyorum nerede. Uyandığımda arabanın altındaydım, kar vardı, karı kazarak çıktım. Bacağım kırılmış, o an hissetmemiştim. Otobüs hızlı mıydı hatırlamıyorum" diye konuştu.
Yaralı kadının eşi Asım Aydın (30) ise kaza sırasında uyuduğunu, gözünü açtığında otobüsün devrildiğini anlattı. Otobüsün süratli olduğunu öne süren Aydın, "Kar, yağmur vardı. Kazadan sonra otobüsün içinde çocuklarımı aradım. İkisini de bir türlü bulamadım. Çevremde ölüler vardı. Otobüsün ön camı patlamıştı, ben oradan çıktım" dedi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır. |