yukarıda kod isteyen kişi artık almıştır,sipariş teslim edildi diye kodu ben kaldırdım...
dosya yönetimi/işleri yapan halihazırda pek çok kod var/paylaşılmış durumda zaten ki bu tür ekleme silme işleri değişmez kalıp belli aynı.herhangi biri üzerinde birkaç rütuş oynamayla ,istenen işi/görevi yerine getirmeye kafi gelir.
ben kendi adıma sıkıldım.çünkü defalarca bu dosya kodlarından yazdım ve baktığımda aslında özünde hepsi aynı sadece variable adları değişiyor. komutlar yazım hep aynı terane. ve doğrusu artık yazmak da istemiyorum....
dün isteyen kişi için bir kez daha yazdım ve teslim alınca da kodu hesabımdan kaldırdım..
buraya yazdığım her kelime her satır bir kez postaladıktan sonra artık benim kontrolümden çıkmış oluyor ne geri alabilrim ne değişebilirim..
örnek şu ->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konuda aslında gayet iyi bildiğim halde 0'ın pazar olduğunu kalkıp pazartesi diye yazmış bulundum.
örnek verirkende yeterli açıklama yapmadığımdan yardım isteyen kişi yanılgıya düşmüş/ kafası karışmış...
yazdığım tüm kodlar bugüne değin hepsi bende aslında hiç biri yok olmuş silinmiş de değiller. 200'ün üstünde kod hepsi tek bir klasör içinde elimin altında.kontrolün bende olmasını tercih ederim...
->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
buda birkaç gün sonra "tarafımdan" adresten kaldırılacaktır...