@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Çok kibar bir forum arkadaşı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımamaktayım
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Çooook eskiden bu foruma kayıt olduğum zamanlardan tanıdığım bi abicik
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Yardımsever forum arkadaşı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Eskimeyen arkadaş, sık görüşemekse kıymetlidir çok çok
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Eskilerden tanıdığım cimcime
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Görüyorum ama şahsen tanımıyorum
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : İyi kalpli kötü gün dostudur
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Onunlada sık haberleşemiyorum ama onu çok ama çok seviyorum
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Eskiden beri gördüğüm forum arkadaşım
Yorum yaptığım kişileri eskiden tanıyorum ama rumuz değiştirdiğimden ve sık sık ara verdiğimden onlar beni tanımadığını sanabilirler