Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ocak 2014, 22:10   #3
Selale
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mutlu yıllar Şelale

Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; oncelikle pasta resimleri koymadıgınıs icin tesekkur ederim .. Sonra kendimi kaybedip saldırasım geliyor e bana da yazıktır degil mi?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kotu haber ben elmalı turta sevmiorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Oh olsun yine sizi boylece sinir etmeyi basardım biliyorum
) Ama napim siz kızınca cok eglenceli oluyorsunus :o Ehe lutfen eskilere uzanmayalım cunku o zaman da benim sinirlerim hop oturup hop kalkiyor.)) Telafileri severim bekliyorum bir kutu ananas kapın gelin ! Gusel dilek ve temennilerinis icin cokca tesekkur ederim .. Iyi dileklerinisi ilgili kisilere ulastırmıs oldugumdan lutfen emin olunus
Sevgiler ..

~

Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sevimli temenninis icin cokca tesekkur ederim .. Mumlarımı uflerken sizi de dileklerime ekleyebilir miyim?
Kucak dolusu sevgiler benden , lutfen kabul edin

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver