Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Aralık 2013, 20:48   #11170
Ayaz
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçinden geçeni söyle..

Adem Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bugün bir olay ifşa edeceğim. Tamamen, iyimser, vicdanlı, hakkaniyetli olmamdan ötürü bunu ifşa ediyorum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] rumuzlu forum kullanıcıları, 28 mayıs 2013 taksim gezi parkı direnişine destek veren dış mihraklardan biridir. Evde zor tutulduğu beyan edilen yüzde elliyi öncelikle bunların ifadelerini almaya davet ediyorum.

Bunlara binaen bunların içinde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'da olabilir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] umarım belirtmiş olduğum müennes nicklerin arasında mutlusundur?
hobareeeeey! breh! breh!

İçimden sana 3 harfli bir isim hayırmak geçiyor kardeşim, anladın sen
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu yazında ismi geçen şahısları tanımıyorum galiba.

Sözlerinin çekim etkisi, bense bir cümle mühendis-i. Son olarak kardeşim, iyi dinle bu sözler sana:

Eli neden kirli görüyorum apaçık.
Tertemizim desen de göz gördüğüne inanır.
Başkaların olmuşların sözleri sahte,
Yangında ölmüş o "kul", kırık dolu karne..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver