07 Aralık 2013, 14:17
|
#1587 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]- Azizim! Adamin dibidir kardesim. Nerde olsan bulur tanirim seni : ) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]- Tanimiyorum hos gelmis.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]- Mizahi kuvvetli ama can sıkıcı akisi, anlatimi var. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]- Tanimiyorum hos gelmis.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]- Tanimiyorum hos gelmis.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]- Shellcilere karsi var olan önyargimi kirdi, cok hos sohbet bir arkadas. İyi ki tanimisim. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]- Yoklugunda gözlerim ariyor seni, daha aktif ol be cancagizim. : ) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]- Canım kardesim, internetin bana kazandirdigi yegane insanlardan bir tanesi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]- Tanimiyorum hos gelmis.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]- Gel aman aman yanima, yazik kiyma bu canima, bir kara kasin bir kara gözün değer dünya malina.. İçimden geldi, seviyorum seni canım. : ) ha bir de @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] profilimi ziyaret etmene ragmen gözükmüyor cxcx, icimde kalmasin pis alkolik, capkin, cirkin :p |
| |