Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Aralık 2013, 16:06   #5
Çevrimiçi
CanDostu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Paul Walker'ın sevgilisi cenaze evinde




İslamiyet, hristiyan, yahudi, agnostisizm, budizm, sihizm, zerdüşlük, jainizm ve diğer hangi dini inançlar olursa olsun. Hiç kimse kimin cennete kimin cehenneme gideceğine karar veremez ve bilemez. Kuranda geçen kelime azaptır. Azabın kelime anlamını biliyoruz. Ancak Kuranda geçen kelime anlamı acaba bizim anladığımız anlamda mı? Sen azabı cehennem olarak algıladığın için ilk mesajımı yazdım. Algılamanı doğru tahmin ettiğimi ikinci mesajınla göstermiş oldun.

Eğer Allah'ın varlığına, tek olduğuna ve kudretine inanıyorsa isminin farklı olmasının bir önemi yok. Ona inanıyorsa ve onun için ibadetini farklı şekilde yapıyorsa sen o kişi hakkında bir şey diyemezsin. Demeye hakkın yok ki diyesin. Tövbe haşa Allah mısın? Karar Allah'ındır. Kuranda geçen ayet, sure ve tevsirlerle cennete cehenneme kimin gideceğine karar veremezsin. Kutsal kitapta ne kadar tarifi yapılsa da yinede karar verici Allah'dır.

Yukarıda saydığım bazı dinler arasında Allah'ın varlığına inanan, inanmayan ve çok yaratıcıya inanan dinler olabilir. Örnek olarak verilmiştir hepsi.

Ayrıca cümlelerini kurarken dikkatli olmalısın. Bir kimseye hakaret eden, onu aşağılayan ve ona küfür edenler içinde Kuranda söz edilmekte.

__________________
Deniz ol dalgan olayım, sahil ol kumun olayım
Martına kanat olayım, tüyümü Maviye boya
Adın Mavi, Gözlerin Mavi, Aşkın Mavi
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan