IRC'de kanala giren kullanıcıya otomatik olarak mesaj göndermek
Merhaba,
Quakenet'e bağlı bir oyun kanalında görevliyim. Kanala giren herkesin özeline otomatik olarak istediğim mesajı yazmak istiyorum. Elimde bir kod var çalışıyor ama kanala giren kişi sayısı çok olduğu için, belirli bir süre sonra "Target change too fast" gibi bir uyarı veriyor ve mesajları atmamaya başlıyor. Kanaldan çıkıp belirli bir süre sonra tekrar girince yeniden mesaj göndermeye devam ediyor ama belirli bir süre sonra tekrar aynı uyarı gelmeye başlıyor.
Sizlerden ricam, kanaldan belirli aralıklarla(2dk.) otomatik olarak çıkış yapıp, yeniden aynı kanala bağlanıp mesaj atmaya devam eden bir kod yazmanız.
Özel mesaj atılacak kanalın adı: #cs.gather.tr
Kişinin özeline yazılacak mesaj: "Merhaba, premium servisleri hakkında bilgi almak için lütfen operatörlerimizle iletişime geçiniz."
Bunları yalnızca kanala giren kişiye sadece 1 defa yazmasını istiyorum. Eğer çıkış yapıp tekrar girerse yeniden yazabilir sıkıntı olmaz.
Ayrıca arkadaşlar çok uzun zamandır bunu araştırıyorum, eğer gerçekten istediğimi yapabilecek bir arkadaş varsa, ayriyetten beni fb.com/ynsnlc adresinden ekleyebilir. İhtiyacı olan herhangi bir şey var ise karşılamaya hazırım.
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. |