Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Kasım 2013, 16:19   #1581
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Burak, yıllardır birbirimizi görürüz ama sohbetimiz olmamıştı, geçen gün azıcık oldu.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  3. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Geçen gün yazmıştım hakkında düşündüklerimi, aynıları geçerli, olgun, ağırbaşlı biri.
  4. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanımıyorum, Piiz'den Vazgeç Gönül'ü dinleyesim geldi ama görünce.
  5. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Semihciğim, burada en sevdiğim insanların başında geliyor, soğuk gibi duruyor uzaktan ama hiç öyle değil.
  6. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Burcu, Ankara'nın medar-ı iftiharı.
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  7. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Bana uzak olsun da.
  8. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Yıllardır seviyeli bir ilişki yaşıyoruz, biz hep ironik sevdik birbirimizi ama sevdik yani, seviyoruz, öperim.
  9. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Bilemedim ama nickini görünce Bill Withers - Ain't No Sunshine şarkısını dinleyesim geldi.
  10. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Ve profilimin prensesi, naifliği, narinliği, sevecenliği, kibarlığıyla bir insanın seveceği her şey onun bünyesinde toplanmış, gerçekten seviyorum, hep de mutlu olmasını istiyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver