Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Kasım 2013, 09:37   #3880
Pentagrammm
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumdan Biri İçin İsim Vererek,Ona İstediğin Yorumu Yap

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bizatihi bana ait bir düşünce. dün akşam o ses türkiye'yi seyrediyordum (bakmam da hani işte bakıyormuş gibi yaptım) reklama girdi program. bi baktım derimod reklamı. gayri ihtiyarı bir şekilde reklama bakarken oha laaann, olum bu bizim Hesna (yani tabi gerçek adınlı kullandım orada
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) değil mi dediimmm ki tam arkadaş zapladı. dur dur hele bi gel o kanala dedim, iyice dikkat ettim ve harbi benziyor lan dedim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sonra gittim internetten reklamın detaylarına baktım ne göreyim! nurgül yeşilçay imiş hatun kişi. vay anassını yeeaa dedim bizim kız nurgül yeşilçay'a benziyor ya la diye biran imrendim
B-) ama harbi benziyorsun hee. bence direk irtibata geçmelisin.

Konu Pentagrammm tarafından (27 Kasım 2013 Saat 09:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: hadi yine iyisin, iyisin iyisin; sen işini bilirsin bilirsin bilirsin :D hakanpekersıtayyla B-)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver