Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Kasım 2013, 20:07   #2
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Okul müdürüne taciz suçlaması

Bir kadın, durduk yere gidip de savcılığa '' Biri beni elledi, okşadı, öpmeye çalıştı, taciz etti. '' diye şikayette bulunmaz, önce biz bunu bir aşalım. Yalandan incelemelerde bulunuyorlar yazıyor ama yok öyle bir dünya, bütün taciz ve tecavüz dosyaları gibi, hop arşive atılıyor ve orada kalıyor. 1-2 ay sonra da temizlik görevlisi A.Ç ve kızları sapık okul müdürünün tecavüzüne uğradı, direnmeye çalışan kızlardan birini vuran okul müdürü hakkında soruşturma başlatıldı diye bir haber okuruz. Kadınlar devlete koşuyor, beni koruyun diyor. Devlet, '' yav he he '' der gibi atıyor başından, iki gün sonra o kadının cesedini buluyorlar, kocası da kendini vurmuş oluyor mesela. Ee ne oldu böyle? Hep böyle mi olacak? Dün gece oradan buradan duyup da twitter'da #erkeksen hashtagi altında mesaj atan binlerce erkek, oturup bir de bunlar için itiraz etsinler. Öyle klavye de 140 karakterle halledilecek bir şey olmadığını anlasınlar da, çıksınlar sokağa. Sinirleniyorum ya, bu ne böyle. Ha kadın ruh hastası olup da böyle bir şey demiş olamaz mı diye de düşünebiliriz, doğru olabilir ama bu bundan önce olanların hiçbirini haklı kılmaz. Geçmiş olsun kadınlar!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver