Cevap: Ankara'da öğretmenlere polis müdahalesi
Bugün de çıkıp '' Öğretmenim canım benim canım benim, seni ben pek çok pek çok döverim. '' diyebilirler aslında ama yok olmaz, dün sizi dövmüş olabiliriz ama öğretmenlik kutsaldır sonuçta, biz saygımızdan dövdük de diyebilirler, ki bu daha gerçekçi. Öğretmenim beni hatırladın mı ha beni? Ben, Mehmet ya, sözlü notunu düşük verdiğin pısırık çocuk. Senden bir şey olmaz dedin dedin, bak ne oldu şimdi? Nasıl, iyi mi cop acısı öğretmenim? Oğlum Mehmet, adam olamamışsın ki. - Öğretmenim ben de 1 soru fazla yapayım diye, herkesin anladığı ama benim bir türlü anlamadığım konuyu bana gelip 5 kez anlattığınız Hüseyin. Bildin mi beni? Salak mıyım hocam ben, ne diye gelip anlattın o kadar? Dur bir de sırtına vurayım, üzerine de suyu sıktık mı, paket yapar yollarız. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İşte bu gerizekalılar, bu beyinsizler bunlar. Bunlar bu kadar, bunların beyinleri alınmış, o kaskı niye takıyorlar acaba? Neyi koruduklarını merak ediyorum. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İşte bunlar hep öğretmen sevgisi. Emekçiye saygıları çok büyük bu adamların. Ayrılmayın kuyruklarından bunların, yakın yıkın yağmalayın, vurun kırın parçalayın. Size bir şey olmaz. Siz diyorum diye alınmıyorsunuz umarım? Çünkü kabullenemiyorum aynı dünya üzerinde olduğumuzu.
Siz ne yapıyorsunuz biliyor musunuz? Küçükken tek hayali polis olmak olan, o güzel yüzlü çocukların umutlarını gazlıyorsunuz. Onlar bilmiyor ki, sanıyorlar ki polis olunca koruyorsun sen insanları ama onlar da öğrenecek. Bir gün diyecekler, '' Bizi sizden kim koruyacak? '' diye.
- O yol güvenli mi?
+ Hayır polis var. ( 2013 Türkiye'si )
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |