Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Kasım 2013, 00:21   #10
Krieq
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: TBMM Başkanvekili Yakut: Kızlı erkekli eğitim büyük bir yanlış

Letisya Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Birincisi,ferace(kara çarşaf)eşgal gizler,o yüzdendir ki biz Türkiye olarak çarşafla kamufle olan bir çok hırsızlığa magruz kaldık çarşaf yasal olarak yasaklanmalı.Dinimizce de şerri hukukça da böyle bir mecburiyette yoktur.Kızlı erkekli tartıştığımız bu konuda din üzerinden acitasyon yaparak kimseyi kandıramazsınız.İkincisi burda kimse dinin üzerine oynamıyor İran'da Ahmedinejad döneminde başörtüsünün ucundan saçı görünüyor diye tutuklanan kadınları,dar kot giydi diye zulmedilen kadınları ne çabuk unutuyorsunuz.Hedefiniz böyle bir Türkiye mi ?

Burda hükümeti yada eylemlerini tartışmıyorum.Ama onları eleştirirken dine zarar verici söylemlerde bulunuluyor.Diğer konuya gelirsek,tutturmuşsunuz ferace dinde yok diye.Bir kuran meali okursunuz onu da yalan yanlış okursunuz.
Tirmizi hadislerini git oku.Elbette amacımız iran gibi olmak değil ama sen başörtüne el atıldı diye savaş başlattığın günlerden,kendin hertarafını açıp bunu da medeniyet olarak algılayacak güne nasıl geldin?
Siyasi partiler hakkında istediğin yorumu yap.Ama her seferinde,"Şeriat geliyor,çarşaf geliyor." gibi söylemler neden?
Şeriat yada çarşaf nerenize batıyor ki herseferinde buna laf atarsınız.Başı açık olan kardeşlerimize sözümüz yok ama kalkıp da sürekli ferace yoktur,örtünme yoktur gibi saçmalıklarda bulunmanız doğru mu.

İran'a en az on kere gittim.Sen kaç kere gidip gördün de bu yorumları yapıyorsun.Ahmedinejad dini kullandı diye insanlar örtünmesin mi.Ona kızıp Allaha mı isyan etsinler.

Tekrar ediyorum.Bizim amacımız açık giyinenleri asıp kesmek değil ama sizin amacınız kapananları çıplak bir şekilde sokaklarda gezdirmek.

Sadi'nin bir sözü vardı söylemek isterdim de dokunur size.
Bu konudaki son yorumumdur.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver