Konu: /list
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Kasım 2013, 19:43   #7
Entrance
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: /list

Shiniori Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Entrance teşekkür ederim güzel olmus ama bir sıkıntı var

Network Admin harici LIST komutunu kullanamayacak demişsiniz. benim sorunum net adminler dahil yapmasın sadece services root admin list ceksin istiyorum.

1.) Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, UnrealIRCd üzerinde düzenleme yapıyoruz doğâl olarak, unreal'de Services Root(is_services_root) tanımlaması yok zaten, Services Root olabilmen için kendini servislere tanıtıyorsun ve o şekilde o yetkiye sahip oluyorsun Unreal'de ise IsNetAdmin tanımlaması kullanılır.

2.) Daha da kavrayabilmen için konuyu Servislerini deaktif konuma getirdiğin zaman LIST komutu kullanılabiliyor musun? evet, kullanılabiliyorsun bu bağlamda Services Root tanımlaması Servislerle alakalı demektir.

3.) Konuyu tamamen idrak ettiğini varsayarak, ilgili MODULU sadece belirli kişilerin kullanmasına istinaden bir düzenleme yaptım, tekrardan indirmeni rica ediyorum ve son olur diyerekten iyi forumlar diliyorum .. -)

NOT; MODUL içerisinde de bulunan Entrance, Entrance2, Entrance3 yazan kısımlara LIST komutunu kullandırtmak istediğin kişi veya kişileri nicklerini yazıyorsun haberin olsun. -)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver