Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Kasım 2013, 12:23   #4
IkRa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: *Acil bakınız.

Öncelikle Bu tedavi süresince Sadece yapmanız gereken şey Sabırlı olmak..

Bu tedavi Yurdumuzda ilk başlangıç dönemlerinde bundan 20 sene evvel yeni başlamıştı ..İlk kulananlardan biride Teyzemdi..
Ergenlik dönemi sivilcelerinden nasıl kurtulacağım diyen Abim teyzem'in yolunu takip etti..Sonrası malum sıra bana geldi .))
17 yaşında Tanıştım bu tedavi süresiyle..Uzun zaman alan Sabır isteyen bir süreçti..Bir çok yanetkisi oldu, Bana denilense bunlar gayet dogal oldukları idi..

Her ay bır kan tahlili yaptırıyordum ..Kan sevıyem karaciğer enzimlerim normal çıkıyordu..Günde 2 doz alıyordum..Sabah Akşam ..
Bedenımdeki değişikliği farkettim ama sanırım 2 hafta sonra gelişti bu olaylar..Dudaklarımın kuruması çatlaması ve patıyordu dudaklarım yanı yemek bıle yıyemez hale geldım di..Dudak için Pepanten krem kullandım.Ama hiç fayda etmıyordu sanki..
Sonra 1-2 ay sonra bu tedavıden vazgececm dedim ..Artık dudaklarımdaki çatlaklar kanamaya başladı..Sonra 2 ay sonra yüzüme bakamaz hale geldim..Sanki sivilce istilası gibi ordu şeklinde bütün sırt ve yüz çehremde sivilcelerim deriden kusmaya başladılar..
Dışarı çıkamaz hale geldım aglıyordum bunun pisikolojik bir yanıda var Psikiyatri destegı alın ..Size daha ii gelecektir..Sonra deri değişimleri oldu ara ara..dudaklarım bıle soyuluyordu daha sonrası gözde kuruluk ve görememe bende çok olmadı bu yan etkı..Abımde çok olmuştu dıyebılırım..
Sonrası Malum Her aykı kontroller ve 6 aydan sonrası yüzündeki yenı görünüm bu kadar zahmette değiyordu..1 sene sonra dozu hemen kesmedı doktorum ..gunde 1 doz içiyordum..
En çok korktugum olayda Ergenlik dönemındeki bu tarz bır tedavı yaşayan 20 yaş ve üzerinde cilt tekrardan bunu yaşayabiliyor..Şuana kadar bır olay yok ..Şükürler olsun..
En buyuk yan etkiside tedavıden sonra 1 sene çocuk yapılmayacagı yönunde ..Onu sormadım neden dıye Nedenı Teyzemınde bu tedavıyı gördugu ve halihazırda 2 evladının olması idi .))
Rabbim Yardımcınız olsun ..İnş birnebze yardım etmişimdir..
Şimdiden Saygılar..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet