@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Forumun aktif kullanıcılarından.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - fosforlu kardesim bu benim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Sanırım forumdaki en onlinesi yüksek kullanıcı.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Bu aralar sürekli banlanıyor.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - İyi bir kardeşimiz. ara ara hal hatır sorar.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Bu zat-ı muhterem'i bazılarının adına bile tahammül edemediği direniş sembolü haline getirdiler.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Eski forum yöneticilerinden, emeği var forumda.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Buradaki eski yöneticilerimdendir, kendisi verilen görevi hakkıyla yerine getiren emeğe saygı duyan değerli bir kardeşim.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Kendisini tanımıyorum ama sağ olsun zahmet edip profilimi incelemiş.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanımıyorum, ama sağ olsun bu kardeşimizde profilimi incelemiş.