Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Kasım 2013, 11:34   #1
Darnasus
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tekrar koruması

Aşağıda @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'un yazmış olduğu tekrar koruması var. Tekrar sayısını hangi satırdan ayarlayabilirim. Saniyeyi ayarlayabiliyorum fakat tekrar limitini bulamadım. Şu anda 3 tekrar da gline uyguluyor. Kırmızı ile belirttiğim yeri de denedim sonuç olumsuz

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on !*:text:*:#: { if ($nick isreg #) { if (%r. [ $+ [ $nick ] $+ . $+ [ $chan ] ] == $null) { if ($regex($wildsite,/(helper|admin|aop|sop|halfop|IRC.SECURITY.SYSTEM|globalops|staff|founder|Netadmin|dj|ircop|tech|IRC.Operator|server|coadmin|services|network)/i)) { halt } if $istok(%knickler,$nick,32) || $regex($chan,/^(#opers|#operhelp|#help|#globalops)$/i) { halt } set -u2 %r. [ $+ [ $nick ] $+ . $+ [ $chan ] ] 1 set -u2 %r.text. [ $+ [ $nick ] $+ . $+ [ $chan ] ] $1- return } var %rps = %r. [ $+ [ $nick ] $+ . $+ [ $chan ] ] var %rpt = %r.text. [ $+ [ $nick ] $+ . $+ [ $chan ] ] if (%rpt == $1-) && ($len($1-) >= 20) { inc %r. [ $+ [ $nick ] $+ . $+ [ $chan ] ] if (%rps == 2) { .gline $nick +5h :Repeat Forbidden } } } }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver