Cevap: Zafer Fenerbahçe'nin: 2-0
Dünyadaki en gereksiz penaltı sayesinde, yine 1-0 yenik başladık maça ve zaten sahada futbolun f'sine dair hiçbir şey yoktu, iki taraf içinde bu böyleydi, sadece Fenerbahçe biraz daha topa sahipti o kadar. Galatasaray'ın ruhsuzluğundan bahsetmiyorum bile, maç boyunca heyecanlandığım tek bir an bile hatırlamıyorum. Volkan'ın penaltı kurtardım diye sevinmesine çok güldüm sadece, hayır o top zaten eline geldi yaylana yaylana, ben de kurtarırdım. Melo açısından bakınca da, o topa ben bile vursam gol olurdu, öyle ruhsuzdu. Olaysız bitti gibi dursa da, dışarı da pek öyle değildi. Neyse sonuç olarak Fenerbahçe tek hedefi olan Kadıköy'de Galatasaray'ı yenme durumunu gerçekleştirmiş oldu. Küme düşse de önemli değil. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu da maçtaki müthiş karelerden dimi? Bir şeyin sonunu iyi bitiremiyorsanız, yaptığınız tüm güzel şeyler boşa gider. En efsane olayda Sabri'nin oyuna girmeden bile sarı kart yemesi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Reyiz büyüksün, ahah. Sinirlerini bozar insanın.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |