Haber icin söylenebilecek çok bir şey yok Erdoğan'ın bu cıkısından sonra bu tarz seylerin olacağı aşikardı zaten ki tamamen karsıyım. Nasıl ki aile tarafından cocuğa baskı yapıldığında o cocuğun yapacağı yoksa da bir şeyleri sirf inat uğruna yaptığı gibi böyle bir olayla da bir şeylerin engellenebileceğini hic sanmıyorum, aksine durumu daha da berbat kılabilir. Kimseyi zorla imanlı ya da namus timsali yapamazsınız. Kaldıki kimin evinde ne yaptığı beni zerre ilgilendirmez, yeter ki sokak ortasındaki iğrenç gösteriler yasanmasın. Bunlara sınırlama getirilse sevinirdim zira gördüğümde gerçekten rahatsız oluyorum.
Bir de yorumlari okudum da @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şaşırdım son cümlene ve icim bir fena oldu. Şeriat icin söylediğin sey cok cirkin. Şeriat istemiyor olabilirsin bu senin en buyuk hakkın ancak hakaret etmek neden? Seriat Arabistan demek değildir, şeriat Allah'ın emir ve yasaklarınca ülkenin yönetilmesidir. Senin söylediğin dine küfre girer. Zaten dinimizin emrettiği en ufak seyleri bile yapmaktan aciziz en azından ne söylediğimize ve yazdığımıza dikkat etsek keske.