Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Kasım 2013, 22:33   #16
MerakLıuSer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nick ince alt yazılı

Feragat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bir önceki paylaştığım kodun bir kaç gözüme çarpan hatası vardı. Mesela tek harfli bir kelimede noktalama işareti koymuyordu. Örnek: "Selam a" gibi. Ve isalnum yani alfabe karakterleri ve numaraların sonuna nokta koy(tek karakter olsa bile.) şeklindeki $iif koşulunu yeniden düzenledim. Smile karakterlerinde ve özel karakterlerin sonuna nokta koyma koşulunu da biraz düzenledim. Farklı kombinasyonlarda noktalama veya karakter hataları olabilir belki bilemiyorum. İyi forumlar.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:input:*:{ if !$istok(/ ! .,$left($1,1),32) { if $window($active).type == channel { msg $active $regsubex(_yz,$regsubex(yz_,$1-,/(\S+)/g,$iif(\1 ison #,$+(,\1,,),\1)),/(?<=^|\.)(\s.|.)/g,$upper(\1)) $+ $iif($len($regml(yz_,$regml(yz_,0))) == 1 && !$regex($regml(yz_,$regml(yz_,0)),/([ŞşıÇçğĞİÖöÜü])/gS),$iif($mid($regml(yz_,$regml(yz_,0)),-1) !isalnum,$null,$chr(46)),$iif(!$regex($regml(yz_,$regml(yz_,0)),/([ŞşıÇçğĞİÖöÜü])/gS) && $mid($regml(yz_,$regml(yz_,0)),-2) !isalnum,$null,$chr(46))) } elseif $window($active).type == query { msg $active $regsubex(_yz,$regsubex(yz_,$1-,/(\S+)/g,$iif(\1 == $active,$+(,\1,,),\1)),/(?<=^|\.)(\s.|.)/g,$upper(\1)) $+ $iif($len($regml(yz_,$regml(yz_,0))) == 1 && !$regex($regml(yz_,$regml(yz_,0)),/([ŞşıÇçğĞİÖöÜü])/gS),$iif($mid($regml(yz_,$regml(yz_,0)),-1) !isalnum,$null,$chr(46)),$iif(!$regex($regml(yz_,$regml(yz_,0)),/([ŞşıÇçğĞİÖöÜü])/gS) && $mid($regml(yz_,$regml(yz_,0)),-2) !isalnum,$null,$chr(46))) } halt } }

Buna nickleri ince altı çizili çıkarıyor ya. Onun yerine nick kısmı şöyle olabilir mi?
Nick ince önündeki ve arkasındaki noktalama işaretleri kalın olacak, diğer bütün işlemler aynı. örnek;

"Ali" selam.
'Ali' veya "Ali' gibi tek ' veye çift " falan farketmeyecek.
Ali, veya Ali; veya Ali: veya Ali? veya Ali! veya Ali. veya (Ali) veya Ali'de gibi durumlarda nick ince olacak.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver