04 Kasım 2013, 16:19
|
#6 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| "Kocanın altına yatmayı biliyorsun ama" ile başlayan tecavüz gibi kürtaj hikay
İnsanlar ben her şeyi biliyorum, o görüş bana çok yanlış dedikleri anda maalesef ki bir gerilemeye giriyorlar, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cum.
Bu ülkede kim sesini fazlasıyla duyurduğunu sanarsa, o görüş karşıdaki insana yanlış da gelse, bunu kabullenmeye hatta karşısındaki insanlara kabul ettirtmeye çalışır.Şuan oynanan oyun bu, tamamen yaranma çabaları.
Gelelim konuya, kimse kimsenin cinsel yaşamına karışamaz.Doktorda olsa, kimse o bayanın yapmış olduğu şeyleri yüzüne vurup onu rencide edemez.Kürtaj'a herne kadar karşı da olsam, beklenmedik bir durum olduğu zaman yapılması mecburi bir şey diye düşünüyorum.Sonuçta bayan belirtmiş "istemeden oldu, bakacak durumum yok" diye. Bu durumunda doktora ne yahu, bildiğin insan canı ile aslında kendisi oynamış.Narkozsuz, hiç bir ilaçla tedavi yapmadan direk almak ne demektir. Hadi orada kadın ölseydi ne olacaktı?Sorumlusu o mu olacaktı, devletin koyduğu kadın engeli mi, yoksa ölen kadının kendisi mi? |
| |