Cevap: Askere Gidiyorum *
| BehroozWolf Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Kısa bir süre sohbetimiz olmasına rağmen, 'neşeli kişiliğinle' aklımda yer edindin aziz dostum. Askerlik her erkek için hayatın da bir dönüm noktasıdır ve mutlaka yapılması gereken bir şeydir. Ha eziyettir, ha rahatlıktır, ha komedidir, ha mantıksızlıktır işte orası askeriyedir. Yolun açık olsun, Konya da bir ihtiyacın olursa haberim olsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Aynen, sende benim için öylesin. Kısa süre sohbetimiz oldu, yine de memnunum ben. Döndüğüm de Allah'ın izniyle, görüşürüz. Dayım galeri işi yapıyor çevresi geniş. Konya da alış veriş yaptığı insanlar var. Abimin de eski bir dostu var. Üniversite zamanlarında Eskişehir de beraber okumuşlar falan. Bayagi tanıdıklar var. Yine de çok teşekkür ederim. Kim olursa olsun, yük olmak istemem asla. Zaten 30-45 gün arası bir dönem.
__________________ - Yükmüşüm ya da yokmuşum gibi hissettiren hayatlardan sessizce çıktım.
- Her zaman gemiler batmaz, bu sefer sular çekildi. |