|
Ruj Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Buraya konu açacağım ama ne yazacağımı inan bilmiyorum.Çetrefilli işleri pek beceremiyorum bilirsin.Bugün annenin seni ilk kucağına aldığı gün ilk çocuğu.Onun için nasıl özel ve mutlu bir gün.Benim içinde iyi bir arkadaş,dost ve sırdaş dünyaya getirdi.Teşekkür ederim ona.İyi ve kötü günlerimde hep yanımda olduğun için çok teşekkür ederim.İyi ki varsın.En iyi ve kötü günlerimizde birbirimizden kopmadan geçireceğimizi biliyorum.Seni seviyorum Selin.Mutlu yıllara dostum. |
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Hiç önemli değil içimizi bilmemiz yeterli :p Çok teşekkür ederim canım dostum hep birlikte nice nice güzel senelere bende seni seviyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Anneme akşama yerine teşekkür ederim :* Sende iyi ki varsın tatlım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ayrıca sende benim hep yanımdasın her zamanda ol
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Canım çok teşekkür ederim sende iyi ki varsın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ayrıca bende seni uzaktan uzağa çok seviyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Çok teşekkür ederim
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Çok teşekkürler
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Hep birlikte teşekkürler canım
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Aylin'cim çok teşekkür ederim iyi ki sende varsın beraberce umarım
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :Aldığım en güzel hediye idi çok teşekkür ederim beraberce mutlu olalım Simgem
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yoSun:Teşekkürler canım
Teşekkürler @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]