|
uFuK Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Yok öyle değil İSP Adresleri eğer listede yoksa bağlanılan ip'nin bağlandığı İSP Adresini %komutkanalina yazıcak bot diyecekki X nicki Bilmemne İSP Adresini kullanıyor, listemde ekli değil Karantinaya sevk ettim. Siz oradan bakarak ister İSP Adresini Listeye eklersiniz ve artık o adresi sorgulamaz ister bağlanan nickin İp Blogunu komple muaf kısmına eklersiniz o blog'u sorgulamaz ister nicki eklersiniz o nicki sorgulamaz. Size kalmış orası
Karantina süresi bittikten sonra bot bir işlem yapmaz sadece shunu kaldırır useri serbest bırakır. Zaten oto kanallara çekeileceği için userler girişteki o kanallardan faaliyetlerine devam edebilirler.
Doğrulama yapmama seçeneğide mevcut !red nick !hepsired !red 1-9 gibi red edilen kullanıcılar 900 saniye shunlanırlar,yada zline uygulanır bunuda dialoglaştırayım ben !red seçenekleri diye uzaktan komuta edebilin bunada. Yapmamıştım ama bunuda ekleyim
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eline saglık yanlız bi bilgilendirme yapıyım yurt dışı proxy'leri ISP şeklinde engelleye bilirsin ama Türk proxy'lerine birşey yaptınmı?
Örnek;
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
ISP: Turk Telekom
Organization: Turk Telekom
Services: Confirmed proxy server
ISP Türk Telekom böyle oldugundan bot direk proxy'i kanallara alacak bunun için
Services: *Proxy
* degil gibi birşey eklersen cok güzel olur.