Psychedelic Kim?
Merhabalar,sevgiler,saygılar öncelikle. Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin yanaklarından öpüyorum.
Adım İlknur 1989 İstanbul Üsküdar doğumluyum.Kendimi bildim bileli Üsküdardayım. İlköğretim ve lise yıllarımıda burada geçirdim.Üsküdar'ı seviyorum ama içindeki varlıklardan pek hoşlanmam.(belkide fazla muhafazakar kesim olduğu için.)
İŞ hayatımına gelecek olursak sağlıkcıyım.Özel bir hastahane de asistanım.Mesleğimi çok sevdiğim söylenilemez.Yakında istifa dilekçemi vereceğim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gezmeyi çok severim yeni yerler görmek hoşuma gider.Bu yüzden fırsat oldukça şehir dışına seyahat ederim.Çok fazla arkadaşım vardır ama herşeyimi bilen tek bir insan vardır. Pek arkadaş canlısı değilimdir.
Kitap okumayı çok seviyorum. Yorgun değilsem her akşam mutlaka kitap okurum.Evde kitaplarım artık yerdedir koyacak yerim kalmadığı için.(isteğene ödünç verebilirm geri almak şartıyla.;s3)
Genelde konuşkan bir yapıya sahibimdir. Konuşmayı muhabbet etmeyi çok severim.İnsanları dinlemekten keyif alırım.
Aileme bağlı biri değilim.Hiçbir zaman ana kuzusu olmadım olamamda. Çünkü biliyorum birgün onlarda beni terk edip gidecek. İnsanlara pek güvenmem bu yüzden.
Politikayı benimsiyorum siyaseti seviyorum.Benimsediğim bir ideolojim var ama objektif olmayı tercih ediyorum çoğu zaman.
Müzik ve sigaram olmazsa olmazımdır.Her türlü müziği sevmem. Anna Varney benim için candır.;s3
Aslında daha çok yazmak isterdim ama çok müsait değilim sizide bu yazı ile sıkmak istemem. Zaten havada yağmurlu evimde olupta nescafe sigara eşliğinde kitap okuyamadığım için lanet ediyorum.
Şimdilik bu kadar.Teşekkür ederim vakit harcayıp okuyan arkadaşlara. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |