Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ekim 2013, 04:57   #9
saywhat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Useri kanala almak

eklediğiniz kod aynen bu şekildeyse göze çarpan iki hata var...

birincisi :

kod satırlarının sonlarına baktığınızda toplamda iki açık { ayraç" var ancak sonda kapalı toplamda tek bir "}" olarak eklenmiş ki buda kopyala-yapıştırda hata/eksik yapıldığını gösteriyor.

ikincisi:

bu-> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dökümandaki kullanıcı flagları içersinde sizin kod içinde gösterdiğiniz gibi "OAN" gibi user flagları listelenmemiş/yok..

yazılımlar/bilgisayarlar siz onlara ne gösterir/tanımlarsanız ancak onu size geri verebilir. bizlerden en büyük eksikleri O ile o arasındaki farkı dahi birinin kodlarla anlatması/tanımlaması olmaksızın anlayamaması/kavrayamamalarıdır. o nedenle :
harf uyumuna (büyük/küçük) dikkat buyurunuz...

aynen şimdi tarif ediceğim şekilde yapın:

set globflags "mnf" ;# m = bot-masteri n=botun sahibi f=friends/dostlar

set kanalflags "oaf" ;# o= kanal opu a=kanalda oto op alanlar f=dostlar

bota bağlanın..

muaf tutmak istediğiniz bot örnek:

botum = nicki

*!bottur@ = identi

*@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].bir-botum = hostu olsun ....

botuma bağlandım (telnet yada dcc chat)

.+user botum <-- kullanıcı olarak eklendi ilk adım.
.+host botum *!bottur@*.bir-botum <-- ident/hostuyla tanımlandı..
.chattr botum +f|+f #Sohbet <-- #Sohbet kanalında ve tüm benim olduğum yerlerde bu adam benim dostumdur....işlem tamamdır...

herkimi/leri muaf tutmak istiyorsanız bu şekilde sırayla yukardaki şekilde işlemleri yapıp botunuza/kullanıcı dosyasına kullanıcıları/muaf tutulacakları tanımlamış olacaksınız...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet