eklediğiniz kod aynen bu şekildeyse göze çarpan iki hata var...
birincisi :
kod satırlarının sonlarına baktığınızda toplamda iki açık { ayraç" var ancak sonda kapalı toplamda tek bir "}" olarak eklenmiş ki buda kopyala-yapıştırda hata/eksik yapıldığını gösteriyor.
ikincisi:
bu->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dökümandaki kullanıcı flagları içersinde sizin kod içinde gösterdiğiniz gibi "OAN" gibi user flagları listelenmemiş/yok..
yazılımlar/bilgisayarlar siz onlara ne gösterir/tanımlarsanız ancak onu size geri verebilir. bizlerden en büyük eksikleri O ile o arasındaki farkı dahi birinin kodlarla anlatması/tanımlaması olmaksızın anlayamaması/kavrayamamalarıdır. o nedenle :
harf uyumuna (büyük/küçük) dikkat buyurunuz...
aynen şimdi tarif ediceğim şekilde yapın:
set globflags "mnf" ;# m = bot-masteri n=botun sahibi f=friends/dostlar
set kanalflags "oaf" ;# o= kanal opu a=kanalda oto op alanlar f=dostlar
bota bağlanın..
muaf tutmak istediğiniz bot örnek:
botum = nicki
*!bottur@ = identi
*@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].bir-botum = hostu olsun ....
botuma bağlandım (telnet yada dcc chat)
.+user botum <-- kullanıcı olarak eklendi ilk adım.
.+host botum *!bottur@*.bir-botum <-- ident/hostuyla tanımlandı..
.chattr botum +f|+f #Sohbet <-- #Sohbet kanalında ve tüm benim olduğum yerlerde bu adam benim dostumdur....işlem tamamdır...
herkimi/leri muaf tutmak istiyorsanız bu şekilde sırayla yukardaki şekilde işlemleri yapıp botunuza/kullanıcı dosyasına kullanıcıları/muaf tutulacakları tanımlamış olacaksınız...