Not: Kullandığın Ajan botunun sunucuda admin olduğunu varsayıyorum.
Aslında PM attım ama yinede açıklayayım. Yukarıda paylaşmış olduğun proxy ekle - sil - listele kodu Ajan V2 de ki Manuel proxy ekleme kodu. Ajan V2 şuan elimde mevcut ve inceledim tekrardan. Bu eklediğin proxy IP'leri atmak için bir kod mevcuttu, biraz düzenledim. Nereye ekleyeceğine dair bir soru da sormuşsun, mevcut proxy kodunun en alt satırına ekleyebilirsin. Ya da
//run $mircdir yaparak mIRC anadizinini açıp
proxytepki.txt isimli bir dosya oluşturup kodları içine atıp, daha sonrada mIRC in herhangi bir ekranında
/load -rs proxytepki.txt yapıp remote u aktif hale getirebilirsin.
!proxy ekle *@IP şeklinde eklediğin ipler;
*@ip (başına
*@ işaretlerini koyup.)
Örnek: *@85.96.190.213 veya kısaltıp aralık vererek olmalıdır.; (Bu şekilde eklemenin sebebi, !proxy sil *@ip yaptığında baştaki silme sorununu yaşamaman içindi.)
Örnekler:
*@85.96.1*
*@*.barak-online.net
*@53.45.*
*@193.*
*@194.*
*@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].*
*@12.*
*@58.*
şeklinde olmalıdır. (AjanV2 ekleme mantığıda aynı şekildeydi) Ve kodu kendi IP adresim üzerinde bir kaç olasılıkla denedim. Tepki verdi.
#Kanal yazan kısma sunucu üzerindeki oper kanalın hangisiyse veya botun komutlarını kullandığın kanalın, onu yazmalısın, kanalı yazmaktaki amaç attığı IP'ler hakkında o kanalda bilgi vermesi için.
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:snotice:*Client*connecting*: { if $level($regsubex(_pr,$10,/\(\S+([\100]\S+)\)$/AS,\1)) == proxy {
gzline $+(*,$regml(_pr,1)) +0 Proxy Korumasi! $date $time $+([,$me,])
msg #Operkanalı [BILGI][ IP : $regml(_pr,1) ][ NICK : $9 ][Proxy Girisi][Users]
}
}
Uykusuzluktan ve yorgunluktan beynim dönüyor umarım hatalı birşey yoktur. İyi forumlar.