Bir önceki paylaştığım kodun bir kaç gözüme çarpan hatası vardı. Mesela tek harfli bir kelimede noktalama işareti koymuyordu.
"Selam a" gibi. Ve
(tek karakter olsa bile.) şeklindeki $iif koşulunu yeniden düzenledim. Smile karakterlerinde ve özel karakterlerin sonuna
koşulunu da biraz düzenledim. Farklı kombinasyonlarda noktalama veya karakter hataları olabilir belki bilemiyorum. İyi forumlar.
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:input:*:{
if !$istok(/ ! .,$left($1,1),32) {
if $window($active).type == channel { msg $active $regsubex(_yz,$regsubex(yz_,$1-,/(\S+)/g,$iif(\1 ison #,$+(,\1,,),\1)),/(?<=^|\.)(\s.|.)/g,$upper(\1)) $+ $iif($len($regml(yz_,$regml(yz_,0))) == 1 && !$regex($regml(yz_,$regml(yz_,0)),/([ŞşıÇçğĞİÖöÜü])/gS),$iif($mid($regml(yz_,$regml(yz_,0)),-1) !isalnum,$null,$chr(46)),$iif(!$regex($regml(yz_,$regml(yz_,0)),/([ŞşıÇçğĞİÖöÜü])/gS) && $mid($regml(yz_,$regml(yz_,0)),-2) !isalnum,$null,$chr(46))) }
elseif $window($active).type == query { msg $active $regsubex(_yz,$regsubex(yz_,$1-,/(\S+)/g,$iif(\1 == $active,$+(,\1,,),\1)),/(?<=^|\.)(\s.|.)/g,$upper(\1)) $+ $iif($len($regml(yz_,$regml(yz_,0))) == 1 && !$regex($regml(yz_,$regml(yz_,0)),/([ŞşıÇçğĞİÖöÜü])/gS),$iif($mid($regml(yz_,$regml(yz_,0)),-1) !isalnum,$null,$chr(46)),$iif(!$regex($regml(yz_,$regml(yz_,0)),/([ŞşıÇçğĞİÖöÜü])/gS) && $mid($regml(yz_,$regml(yz_,0)),-2) !isalnum,$null,$chr(46))) }
halt
}
}