Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ekim 2013, 03:31   #144
Serseri
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: RuLzzServices-0.6

quendi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
RuLzzServices hangi ircservices versiyonuna denktir ?

InspirIRCD kurdum eski servisimi linklemek istiyorum

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Şöyle bir döküman var ama hangi ircservices versiyonuna denk geldiğini bilmem gerekli

Konunun ilk başlangıç kısmında zaten sorunuzun cevabı mevcuttur...Aşşağıda ilk mesajdan gerekli kısımı alıntı olarak verdim ama birde ben söyliyim... ircservices-5.0.63 versionu alınıp gerekli düzenlemeler editler yapılarak geliştirilip RulzzServices olmuştur ve zaman içinde buna gene çeşitli eklentiler düzenlemeler yapılarak konu başlığındanda anlaşılacağı gibi RuLzzServices-0.6 versionuna kadar ilerlemiştir ama alt yapısı yani temeli aslında ircservices-5.0.63 versionudur....

toXic Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Gelelim neler var..

Özellikleri /Services BILGI Komutu ile listeleyebileceksiniz.

nickserv -- bilgi
© NickServ Merhaba, toXic
© NickServ toXic tarafindan yazilip gelistirilmistir..
© NickServ IRCServices-5.0.63 versiyonu ustunden yazilmistir..
© NickServ RuLzzServices-0.6
© NickServ ------------------
© NickServ

Yani siz orda ircservices-5.* seçeneğini seçtiğiniz taktirde RulzzServices veya ircservices in ircservices-5.0.1 den başlayıp ircservices-5.1.23 e kadar olan herhangi bir versionu seçebilirsiniz. Eğer arzu ederseniz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ham editsiz versionlarının tamamına ulaşabilirsiniz.
Herkese iyi forumlar...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver