Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ekim 2013, 12:03   #14
Krieq
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Resimler Arasindaki Uçurum.

OzGuR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yani siz şimdi ; (Vah vah.Elle yemek yemiş,attan düşmüş...Ne kadar ayıp.) bu durumu çok rahatlıkla ayıplayabiliyorsunuz?

Ama gel gelelim saygıdeğer başbakanın, sırf başbakan olduğu için , ananıda al git demesini garipsemiyorsun ölemi? Biraz daha şöyle dış pencereden tarafsız bakın bakalım olaylara. Veya anasını alıp giden kişinin yerine koymaya çalışın kendinizi.

Asıl hangisinin ayıplanması gerektiğini o zaman anlarız sanırım.

Bugün Rusyada biri Putinin karikatürünü çiziyor diye Kgb o kişinin evini basıp işkence yapıyor o kişiye.Ama Türkiyede başbakana hertürlü küfür ve hakaret serbest.Gezi olaylarında kalkıp da eşine,namusuna bile hakaret ettiler.
Atatürkle karşılaştırma yapılmasını anlamıyorum.Kim kalkıp da Atatürk'e "anamızı ağlattın" diyebildi bu ülkede.
Madem karşılaştırıyorsunuz sormak istiyorum ben de.Atatürkü sevmeyen yok mu bu ülkede.Onların kalkıp Atatürke saygısızlık etmesi doğru mu?

Söyler misin başbakanın elle yemek yemesinin yada attan düşmesinin ayıp veya garip olan neyi var ki burda onu da karşılaştırırlar.Madem öyle ilk resimden muzdaribiz deyip o resmi paylaşabilirsin direk di mi?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver