@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] onu daha farklı bir şekilde yaptım ISP üzerine bir güvenlik merkezi oluşturdum botta şöyle ki
TTNet
Turkcell
Avea
Vodafone
Superonline
Vb. Türk Servis Sağlayıcılarnı İSP Listesine ekledim ve yine sizde isp listesine ekleyebilirsiniz ekstraları bu İSP Adresleri dişinda sunucuya giriş yapıldıgında bot bu vatandaşları sizin isteğinize bağlı olarak ve çoktan seçmeli olarak ;
1) Karantina Kanalına Alır ve Belirlediğiniz Süre Dahilince Shunlar.
2) Zline,Shun İşlemlerini Uygular
3) Özel Mesaj Göndererek Özel Mesajdaki Bir İçeriğin (Ankara Yaziniz, İstanbul Yaziniz)
Vb. Botun Özeline Yazılmasını Talep Eder Ve Bu İstenilen Yaziyi (Yazi En Az 50 tane olacak ve random gidecek bilgiye dayalı değil örneğin (Lütfen bize bir bot olmadığınızı kanıtlamak için özelime "istanbul" yaziniz)) şeklinde ileti atıcak Buna Cevap Vermeyen Kullanıcıların Shunları kaldırılmayacak(Manuel olarak !shunlariptal yazarak herkezi karantinadan cıkartabilirisinz"
Sizinde bildiğiniz gibi socks,proxy
vb. saldırı yöntemleri genellikle türk isp aralıkları dişinda olur yani ben daha türk isp sine dahil bir proxy socks ip si görmedim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. tabi olur olmaz diye birşey yokta sabahtan aksama kadar arasa 1-2 tane anca bulur
Buda proxy ve socks için dişardan websitesine bağlı olmaksızın alınmiş bir önlem olacak yani kalıcı
Tabi bu noktada yönetici arkadaşlara iş düşüyor artık whois'de is an irc operatör diye ekli olmak değil biraz çaba göstertmek oper olmayı gerektirmeli. Karantina odasını 7/24 takip edebilmelisiniz.