Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Eylül 2013, 23:17   #2
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: MEB’den tuhaf sözlük

Türkiye'nin utanç tablosudur bu işte. Bu kadar geri kafalı bir yönetim anlayışının varacağı noktalar zaten bellidir, bu ülkede kadına yapılan zulmün, haksızlığın, ayrımcılığın, alt insan muamelesinin sonuçlarıdır bunlar. Yeni yetişen nesile de bunu aşılayarak tamamen erkek egemenliğini ön plana çıkaran, kadını sadece belli işler için araç olarak gören bir toplum oluşturulmaya çalışılmıştır. Peki buna da sessiz kalacak mı bu insanlar çok merak ediyorum. Her gün yeni bir skandal, her gün dengemizi bozacak yeni bir söylemle insanların bütün düşüncelerini alt üst ettiler. Burada olay erkek-kadın, ırkçı söylemlerin ötesinde insanlığa yapılmış bir haksızlıktır.
Bu haberle ilgili bir fotoğrafı görmüştüm, kitap sayfasını çekip atmışlardı, orada da yazan '' On beşindeki kız ya erde gerek ya yerde '' sözünün açıklaması beni ürpertti, elini vicdanına koyan, beyni de kafatasının içinde olan herkesin buna tepki göstermesi gerekir. Ne oldu sizin Kürt kardeşlerinize? Ne oldu sizin çok değerli kız kardeşlerinize? Bu sistem ve sisteme atananlar ve toplumu toplum olmaktan çıkaran insanların düşüncelerinin hiçbir mantıklı açıklaması yoktur, hepsi birer psikolojik vakadır, o kadar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver