Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Eylül 2013, 01:00   #10
Skyder
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Cemaat Okullarının Önünü Açtılar

cemaatler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

işe alımlarda, her zaman öncelik tanınan insanlar.
Sınavlara girişlerde her zaman öncelik tanınan insanlar.
Neyse demokratik bir ülkedeyiz. Nitekim benim sorularımın cevabını başkalarının vermesine gerek yok.
Ali Türkiye vatandaşı ve Cemaat'e girmediğinden dolayı sınavlarda kalmasının nedeni nedir? cevapları vermedikkleri için mi? hayır. İsimini yazdırmadığı için.
Ah şunu da gözden geçirelim, Cemaat evlerinde sınava girerken herkesin isimleri alınıyor. Bundan mı gocunuyorum? hayır, Demokratik bir Ülkedesin herkesi eşit olarak işe sokacaksın o halde
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Neyse Cemaat evlerine sahip çıkalım. bireysel olarak eğitime önem verelim. Eğitim yerleri belli değilmiydi yahu? herkes dinini istediği gibi yaşayamıyor mu? birşeyler katma amaçlı değilmiydi?
peki ya insan ? İnsan nedir? günümüz toplumunda sürekli kendini geliştiren birisi değilmiydi? banane cemaatten
ben kendimi bilirim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver