Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Eylül 2013, 14:49   #5
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Cemaat Okullarının Önünü Açtılar

Cemaatler zaten elinin altında bulunan öğrencileri çok güzel yerleştiriyordu okullara, her Maltepe, Fem, Körfez dershanelerine gidenlerden bahsetmiyorum ben, cemaate mensup öğrencilerden bahsediyorum ama tabii ellerinin uzanamadığı öğrencilerde vardı. Eğitim adı altında insanları kendine bağlamak böyle olur işte, dini kullanarak hak yemek kesinlikle dinine bağlı insanların yapması gerekenlerdendir, evet. Bu sene hiç sordunuz mu etrafınızdakilere, kaçı yurtlara yerleşebilmiş? Ben söyleyeyim, çevremdeki 13 tane insanın hiçbiri yurtlara yerleşemedi ve cemaatler bunları tespit ederek-ne kadar ilginç dimi, eliyle koymuş gibi buluyorlar- kendi yurtlarına çekmek için insanları EVLERİNDEN gelip aldılar, yurt tanıttılar. Devlet yurtlarına bu insanları sızdırdıkları gibi, yurt bulamayanları da kendi içlerine çekmek için büyük bir çaba sarf ettiler. Yani, eğitim-öğretimin en başından beri ortaya çıkan bu olaylar, yurtlara da yansıdı ve sonunda da böyle bir yasa çıkarıldı. Böylece cemaatte olan öğrenciler büyük üniversitelere-ODTÜ, Boğaziçi- yerleştirilerek oradaki genel öğrenci kitlesinin düşünceleri kıracaklar. Bunu ben kendilerinden de dinledim o yüzden aksini iddia edenlerin dediklerine ne yazık ki sadece güler geçerim.
Biz onlar-bunlar demiyoruz, okumasın, öğrenmesin de demiyoruz ama galiba eşitliği beklemek de dünyadaki en saçma şeylerden biri olur.
Ne saçma bir memlekettir bu azizim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver