Cevap: Putin ve Esad gizlice anlaştı
xklanx soylediklerimi anlamamıssın bile Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sadece bıryerlerden okudugun uc bes satırı yazmıssın,benim soyledıklerimle ilgisi olmadıgı halde ama zaten bunları da yanlıs ve eksik biliyorsun.hizbullahın 80lerden bu yana ısraıle surıyeye ve amerıkaya verdıgı zararı herkes bılıyor.daha buna neden mi sorulur.
bu konuyu pm uzerinden de konusabiliriz.hizbullahı,humeyniyi,iran destegini,israilin tutumunu,rusyanın endisesini vs.
Cunku mansurun dedıgı gıbı 'enel hak' desek,birileri 'vay kafir' deyip taslayacak bizi burda.
Diyorum ki zaten Türkiye bu konuda tüm ihtimalleri, sonucundaki kar ve zararı hesaplamadı mı zannediyorsunuz?
Bazı yorumlarda varılan sonuclar,bu ulkede sıyaset yapan sıyasileri salak konumuna dusurdugu icin o sozu soyledım.
Yani kahvehanelerde basbakana,cumhurbaskanına kendince akıl verebılecek yuzlerce ınsan bulabılırsınız.
Yani buna binaen,madem siyasi konuda bu kadar ileri gorusluler turk siyasisinde neden yer edinemediler demistim.
Arkadas rusya suriyeyle anlastı,amerikaya haber verdi,amerikada kabul etti ve turkiye söz sahibi olmayan guc olarak gorundu demis.
Amerika rusyadan once zaten bu acıklamayı yaptı.Israil en bastan kımyasal sılah kullanıldıgına dair elimizde kanıtlar var dedıgı halde neden bunları bırlesmıs mılletler ıle paylasmadı.
Nedense sımdı haber alıp da ınandıgımız kaynaklar hep ısraıl haber kaynakları.
Efendimiz 'size bir fasık,bir haber verdıgınde arastırmadan inanmayın diyor.'... |