Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Eylül 2013, 04:46   #7
xklanx
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Putin ve Esad gizlice anlaştı

Krieq Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Giris gelismeyi israil yazdı.sonuc bolumunu de siz yazmıssınız.olay bitmistir.
Siz neden bu ileri görüslülükle bir yere gelemediniz ben orasını anlamadım yalnız?

Yorum yapan arkadaşların birşey olup olmadıklarını yada hangi mevkide olduklarını nereden biliyorsun ? onu geçtim biyere gelip gelmemelerinin konuyla ne alakası var ? herkes olayları kendi bakış açısıyla yorumlayacaktır bundan daha doğal ne olabilir ?

İsrail girişi yazdı demişsin İsrail ne yaptı ? Amerika ve İsrail Suriye'ye olası bir operasyonu destekleyen en başta gelen 3-5 ülkeden 2'si ve yıllarca savaştıkları el-kaide ve talibanın safında yer alma pahasına aldılar bu kararı peki niye ? yıllarca kin besledikleri en ufak bahaneyle ülkeleri kuşatttıkları taliban ve el kaidenin bulunduğu bir suriye muhalefetini desteklemek neden ? iran ve hizbullah bu kadar mı korkutuyor bu devleri ? yıllarca türkiyede büyük sempatizanı olan hizbullah suriye de esed'e destek verince birden hizbulşeytan oluverdi kim kimin tarafında ?kim melek kim şeytan ? kim doğru kim yalnış ? olası operasyon kime yarar kimi kötü etkiler ?

Bende esed'e karşıyım ve olası bir operasyonu destekliyorum ama bu yukarıda yazdığım olayları değiştirmiyor malesef keşke suriye muhalefetinin içerisinde el kaide ve taliban olmasaydı.

Konu SeckiN tarafından (12 Eylül 2013 Saat 09:39 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan