merhaba calısmalarinizi takip ediyorum ve gercekden diger emek veren arkadaslar kadar taktir ediyorum ve hemen soruma geciyorum
demissiniz ki
|
Alıntı: |
kod hakkında :
denemeye niyet edeceklerin bilmesi-kod içinde yapması gereken işler/değişimler söz konusu olabilir.bu nedenle deneyecekler altta anlatacaklarıma dikkat etmeliler...
daha önce yaptığım çek-gönder tcl adını verdiğim kod denemeleri sırasında gördüğüm şu ki Unreal versionlarına göre kullanıcı girişindeki alınan sNoticeler farklılık gösteriyormuş..
o kodu deneyen kişi sürüm yükselttiğinde artık kullanıcı nickini yakalamaz olmuştu.sonra baktık ki nick bilgisi sırası değişmiş ve artık koddaki sıraya denk gelmiyor.
o nedenle : ben bu kod içinde userhost kısmını yakalayacak kod satırında (identi@hostu/ip-si) yakalayacak/denk gelecek sırayı "9" olarak belirttim şurda -> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bahsettiğim duruma dayanarak...
siz oper/admin yetkisindeki kişiler olarak bu snotice'leri görüyorsunuz zaten ,kendi sunucunuzdaki userhost'a denk gelen hangi sıraysa/farklıysa bunu bu kodu denerken o "9"'u 10 yada 8 ile denk gelen sırayla değişmelisiniz.
|
benim ki bu sekil
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
-NOTICE- *** Notice -- Client connecting on port 6667: misafir (
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
.xxx.xx)
-NOTICE- *** Notice -- Client connecting on port 6667: misafir (
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-6-8b.dynamic.ziggo.nl) [clients]
[clients]
Konuda anlattiginiza göre sayarsak benım ki 12 ye geliyor userhost
Bu sekil yapmam lazım dogrumu :
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
set ip [string range [lindex [split [lindex [split $arg] 12] @] 1] 0 end-1]
birde sanki Tor_ip_list_ALL.csv ve Tor_query_EXPORT.csv dosyalari güncellenmiyor cünki benım attigim tarihde ki gibi duruyor yani dosya degistirme tarihine bakıyorum güncelleme görünmüyor