06 Eylül 2013, 21:19
|
#1564 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : istersen adını hiç koymayalım..istersen adı aşk olsun diyelim ? @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: yeni bir arkadaşımız galiba,tanımıyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: yeşil renk yakışmış,başarılar diliyorum tatlı kız.)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: uzun zamandır goremiyorum,umarım iyisindir şeker..)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:her şeyin en güzeli senin olsun.)fazlasıyla hak ediyorsun
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: yeni bir arkadasımız galiba,tanımıyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : uzaktan uzaktan severim.)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : sevgi dolu,anlayışlı,içten severim fazlaca.)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:yeni bir arkadasımız galiba,tanımıyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : çizgisi hiç değişmeyen,dürüst,güvenilir en sevdiklerimden.) aşk sana yakışıyor tatlım |
| |