Ben sadece video ismini aldırmayı tercih ettim. Aslında uzun zaman önce (ismi Turkrock tu sanırım) bir sunucuda görmüştüm, kanala link paste yapıldığında linke ait videoyu yazıyordu kanalda bot, söylediğin gibi daha kapsamlı bilgide alınabilir. Scripting ile ilgilenmeye ilk başladığım zamanlar hep düşünüyordum yapabilirmiyim vs. diye, daha sonra yeterli bilgiyi temin edip kodu oluşturup paylaştım. Hatta ilk web üzerinden veri çekme olayını
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sağolsun anlatmıştı bana. Buradan ona da özellikle teşekkür ediyorum mantığı kavramamda yardımcı olduğu için. mIRC Scripting'te $regex/$regsubex harici ilgimi çeken pek birşey yok, bu koddan da belli oluyordur zaten.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Free Pascal ve delphi de yaptığım küçük projeleri paylaşmayı daha çok isterdim.(Böcek Yakalama oyunu, opsiyonel bir Sos oyunu ve hatta aylar önce mIRC e entegre ettiğim çok fonksiyonlu bir mIRC kenar çubuğu gibi..) Son zamanlarda ki sağlık problemlerim, uzun süre pc karşısında oturmamı engelliyor ister istemez. Cepten ve fırsat buldukça pc başında(kısıtlıda olsa), sizleri takip ediyorum. İyi forumlar dilerim.