Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Eylül 2013, 15:11   #7
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ODTÜ'de Başörtülü Kızlara Taciz

Önce izlediğinizi ve okuduğunuzu anlamayı deneyin, kör değilseniz zaten burada ODTÜ'lülere karşı bir tavır takınmanız oldukça komik bir davranış. Videoda her şey apaçık ortada, her sene cemaatlerden okullara gönderilen avcı ablalar, bu sefer ODTÜ'yü hedef aldılar, birçok kez tekrarlanan bu durumda, bu sefer ülkenin geçirdiği bu karmaşık sürecin hesabını ODTÜ'ye kesmek istediler. ODTÜ'de okuyan, türbanlı öğrenciler yok mu sanıyorsunuz? ODTÜ'de okuyan herkesin, sosyalist, devrimci, özgürlük yanlısı insanlar olduğunu mu sanıyorsunuz? Başlıkları ilk gördüğümde, gerçekten merak etmiştim ne olduğunu dün ama içeriğe bakınca, cemaatin komik bir oyunu olduğunu anladım ve güldüm geçtim. Ne yazık ki, daha bunu anlayamamış olan insanlar, bir de twitter'dan ODTÜ yıkılsın, yerine AVM yapılsın gibi basit hashtaglerle olayın boyutunu değiştirmeye çalıştılar. Yapmayın arkadaşlar.
Orada kimlik soruyorlar, üniversite öğrencisiyseniz bilirsiniz. Kimlik göstermeden okula giremezsiniz, ki zaten onların öğrenci olmadığı da her halinden belli. Başörtülülere taciz edildi, yok efendim özgürlük diye bağıranlar bunlar mı, diye yorum yapanları görüntüleri bir daha izlemelerini tavsiye ediyorum. Burada kimsenin sorunu başörtüsü değildir, önemli olan o örtünün altındaki beyni ne şekilde kullanabildiğindir. Dini söylemlerle Müslüman olduğunu iddia edenlerin, gösterişten öteye geçemediğini görmek ne kadar acı.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Biraz düşünmeyi deneyin, zor değil.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver