@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Dostum, arkadaşım sevilir sayılır adam gibi adamdır.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Eski dostumdur özünde sözünde iyi bir arkadaşımdır adamdır..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Forumun sessiz sakin üyelerinden.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Bu Cimcimeyi herkez tanıyor zaten sevilen saygılı hanfendi bir arkadaşımız.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Dostum sağlam adamdır neyse odur en azından bazıları gibi yapmacık değildir mert insandır.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Seviliyosun biladerim adam adam..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Abisinin fıstığı nerelerdesin sen bakim?
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Pek fazla hakkında bilgim yok lakin gördüğüm kadarıyla efendi, forum genelinde sevilen bir arkadaşımız.