@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Seni anlatmama kelimeler yetmez . cok değerlisin benim için. Eskimeyen dostum.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = -
@
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Tatlı bebeğim. pamuk şekerim. çikoyatam. ruh ikizim ;D seni yerimmm
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Canımsın sen benim. seni gördüğümde forum bir aydınlanıyo bir neşeleniyor
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = sohbetini özledim.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = osman naberrr ;D kayıpsın
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] benim için gercekten değerlisin onur. değerime iyi bak . seviliosun
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = burcu nerelerdesin ?