Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ağustos 2013, 17:22   #28
deejaymerlyn
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper Uyarı Sistemi

on *:join:#help:{ if $istok(nick1 nick2 nick3,$nick,32) { return } | .enable #kayıtlı | .set -u3 $+(%,nick,$nick) # | .ns status $nick }
on *:notice:*:?:{
if $nick == NickServ {
if ($3 == 3) { .echo -a 0,1***** Dikkat Yardım bekleyen var! 14,1 $network 4,1#help0,1  $2  9,1Kayıtlı | .disable #kayıtlı | return }
if ($3 == 1) { .echo -a 0,1***** Dikkat Yardım bekleyen var! 14,1 $network 4,1#help0,1  $2  9,1Kayıtlı nick 14,1şifre girilmemiş. | .disable #kayıtlı | return }
if ($3 == 2) { .echo -a 0,1***** Dikkat Yardım bekleyen var! 14,1 $network 4,1#help0,1  $2  9,1Kayıtlı 15,1ama 14,1auth kod tanıtılmamış. | .disable #kayıtlı | return }
if ($3 == 0) { .echo -a 0,1***** Dikkat Yardım bekleyen var! 14,1 $network 4,1#help0,1  $2  4,1Kayıtsız | .disable #kayıtlı | return }
}
}

bendeki bu helper uyarı sistemini aynı anda operhelp'ede uygulamak istiyorum aynı kodu başka bi boş remote sayfasına atip kanal değiştirdiğimde aynısını iki kez veriyor

help'e girince uyarı help uyarısı versin ve nick reg bilgisi versin - operhelp'e girince operhelp uyarısı ve nick reg bilgisi versin istiyorum nasil yapabiliriz?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver