aslında dün sabaha karşı yaptığım bir tcl..
şöyle bir sorun var ki deneyemiyorum.:Ğ
gönüllü deneyip bana sorunu iletecek biri/leri lazım ki bende ona göre düzenleyebileyim..
kod hakkında :
denemeye niyet edeceklerin bilmesi-kod içinde yapması gereken işler/değişimler söz konusu olabilir.bu nedenle deneyecekler altta anlatacaklarıma dikkat etmeliler...
daha önce yaptığım çek-gönder tcl adını verdiğim kod denemeleri sırasında gördüğüm şu ki Unreal versionlarına göre kullanıcı girişindeki alınan sNoticeler farklılık gösteriyormuş..
o kodu deneyen kişi sürüm yükselttiğinde artık kullanıcı nickini yakalamaz olmuştu.sonra baktık ki nick bilgisi sırası değişmiş ve artık koddaki sıraya denk gelmiyor.
o nedenle : ben bu kod içinde userhost kısmını yakalayacak kod satırında (identi@hostu/ip-si) yakalayacak/denk gelecek sırayı "9" olarak belirttim şurda ->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bahsettiğim duruma dayanarak...
siz oper/admin yetkisindeki kişiler olarak bu snotice'leri görüyorsunuz zaten ,kendi sunucunuzdaki userhost'a denk gelen hangi sıraysa/farklıysa bunu bu kodu denerken o "9"'u 10 yada 8 ile denk gelen sırayla değişmelisiniz.
kod içinde iki farklı tor listesi alması (saatte bir yenilenmiş listeyi alacak şekilde yaptım saatler her ..:30'u bulduğunda.. 10:30'da - 11:30'da ... gibi)
bu listelerden birinde çıplak tor IP'leri var yani 192.16.15.14 vs gibi....diğerindeyse tor hostları var.. 145.tor.exit-server vs gibi..
bu iki farklı kritere göre kod içinde iki farklı check etme durumu söz konusu.
şöyleki eğer giren kullanıcının yakaladığımız ip/hostu sayılardan oluşuyor ise şu listeye bakmalısın yok eğer sayı ve harflerden oluşuyorsa o halde şu listede aramalısın..tek liste yerine böyle olmasıda botun kaynaklarını kullanmakta bir tasarruf +hız unsuru olacaktır..
şöyleki her bir listede 5-6000 adres oluyor.tek dosyada toplanmış olsaydı her giriş için 10-12bin'lik listede aratmış olacaktık şimdi bunun yarısı kadar daha kısa listede bakacaktır ..
listeyi almak için http socket vs kullanmadım .bota shell komutu verdirerek liste dosyalarını çektirdim ki benim kendi şahsi görüşüm bu çok daha hızla gerçekleşebilecek bi işlem ayrıca botun kaynakları kullanılmadan yormadan yapılmış oluyor.
diğer bir deyişle sizin shell'iniz üstünde wget komutu kullanmanızla aynı şekilde alıyor.bağlantı kurup dosyayı çeken aslında botunuz değil direk olarak shell'iniz.
burda kodun altındaki prosedürde bota wget uygulattırıyorum shell üstünde yanlız wget ile ilgili:
wget -r link.. bu şekilde eski aynı isimdeki dosyanın üstüne yenisi yazdırılmış oluyor. ancak sistem redhat tabanlı ise yani CentOs vs gibi o zaman bu wget komutunu wget -N link... şeklinde değişmelisiniz. aynı iş için...
bu konularda benim yapabileceğim bişey yok bu değişiklikleri siz yapmalısınız çünkü herkesin durumu kullandığı sunucu/shell farklı farklı...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
kodu deneyip burda varsa sorun/ları bildirenlere şimdiden teşekkür ederim...