Cevap: Başbakan Erdoğan Canlı Yayında Ağladı
burada belirtilen görüşle milletvekili ya da bakan süsü vermeye meyilli insanlar çok var Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ben burada yazınca hemen bir silme ve benzeri ihtiyatlarla gideriyorsunuz.
Anlamıyorum, burada bazı yazılar yazınca hemen o potansiyele bağladığınız insanları ne denli tanıyorsunuz acaba?
Neyse onu geçelim gerek yok tanışma fasıllarına. Burada bazı kişiler konuyu kendi doğrultularında çekiyorlar arkasından konuyu nereye taşıyorsunuz diyorlar. Ben mi taşıdım? ben mi laf attım ?
-hayır insanları küçümseyen söz ya da argo bir laf bile yazmadım.
neyse 12 eylüle bakalım . malumunuz dış ilişkilere bağlanmışken;
--
İsrafil k.Kumbsar'a ait bir laf geldi. 6 mayıs 2008 de yeniçağ gazetesinde yayınlanmıştı.
'bir zamanlar zulme uğraşayan kardeşlerinin acısını kendi yüreklerinde hisseden 'samimi' müslümanların yerini artık 'hoşgörü ve 'diyalog' adı altında 'zalimler' ile ittirifak kurmakla. Yahudilerden 'cesaret ödülü' almakla, 'hac işaretli' kıyafetler giymekle, 'kiliseler' açmakla , 'ekümetnik ' sıfatına sahip çıklakla., 'ruhban okulunu ' savunmakla övünen yepyeni tipler almaya başladı.
Biz müslümanlar bir zamanlar Abd'yi şeytan olarak görürdük.
Ve bizler bir zamanlar a.b'yi 'hristiyan kulübü' olarak görürdük.
---
Ve Sözüme şöyle son uygun görüyorum.
..İslamın 'özü' gitti,Sadece 'sözü ' kaldı.
__________________ yokuz Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |